Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro úplnost - kolik otců naopak vyvolá rozvod a tlačí na střídavou péči - a protože jsou na tom většinou ekonomnicky lépe (zatímco ženy jsou na mateřské, muži budují kariéru) a protože lidé jako Vy provozují takovéto aktivity, dříve či později budou matky ohrožený druh. Rv

5 0
možnosti
Foto

No to snad trochu přeháníte, ne? Ale vlastně tím potvrzujete myšlenky textu, který je samozřejmě částečně také nadsázkou...  Je snad rozvod a získání dětí do výhradní péče skutečně cestou, jak může žena získat ekonomickou nezávislost? Bez alimentů by matky nepřežily? Přestalo by pro ně být výhodné rodit děti? ... Ale teď vážně - víte, že mnoho mužů má dnes strach mít děti právě z důvodu, že by je o ně matka rozvodem mohla připravit?

0 4
možnosti

ANo, část výroků jsou opravdu žblepty - ovšem jen zhruba polovina

bod 2: Sice nevím, kdo je Uváčiková, ovšem obrátit se na počátku vztahu na odborníka považuji za velice odpovědné (nám některé dobré rady fungují i po téměř 30 letech manželství)

bod 5: Proč by "špantý partner" nemohl být dobrým otce? Znám spoustu manželství (řadu už bývalých), kdy se ti dva prostě nesnesli, byli si špatnými parnery, hádali se apod. - a přesto byl muž svým dětem dobrým otcem.

bod 6: Zcela paní Filipiové rozumím - zažila jsem so totiž něco podobného . Vzhledem k neanonymitě diskuse tu nebudu popisovat, jak se dotyčný choval - ale nikdy jsem otci svých dětí nedělala problém je vídat - i když to bylo velice těžké. A opět pomohla rada odborníka.

No a bod 7 - vy opravdu nepoznáte nadsázku či ironii?

8 2
možnosti
Foto

Díky za reakci ;-)

1) kdo je p. Uváčiková se dozvíte v předchozím článku

2) souhlas, špatný partner může být "špatný" např.  jen z pohledu partnerky a já si myslím, že dobrým otcem být může (více v příslušném odkazovaném článku)

3) gratuluju vašim dětem k rozumné matce, která nebránila otci v kontaktu s jeho dětmi... Ano, může to být někdy těžké, ale matka není tím, kdo by měl "přiznávat" otci  práva

4) ironii nebo nadsázku snad poznám, ale domnívám se, že v dané (pro adresáta velmi těžké) situaci nemá své opodstatnění ...

1 8
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy