Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

:-D jako fór dobrý.

 Sice jsem musela projít několik bulvárů, abych lépe věděla, do koho se to zase navážíte, ale co, alespoň jsem se zasmála.

Tak jednak- pracovní vytížení Hanychové mi nepřijde o nic větší, než kde jaké jiné mámy . Spoustu "práce" má asi po nocích, tím pádem je přes den synovi k dispozici.

Navíc má skvělou možnost "hlídání", u vlastní matky, V. Žilkové, která má doma stále ještě nejméně tři vlastní děti. Tam má Kryšpín  takédědečka, tudíž mužský vzor. 

A pokud jsem dobře pochopila, tak má sama Agáta vážný vztah a tento muž se k malému také chová velmi dobře. 

Vlastní otec kluka, alespoň co se píše, je pracovně vytíženější o mnoho více a už prvnímu děcku se moc nevěnoval, dokud bylo malé, tudíž ona hláška, kterou kritizujete, je prostě jen výsledkem zkušenosti Hanychové s Dopitovou touhou "starat se". PS: rejpat se v životech cizích, i když mediálně známých lidí je směšné a přisuzovat někomu s takovou pověstí, jako má Hanychová, že bude chtít být "in" zrovna ve střídavce, to už je žblept ne roku, ale desetiletí ;-) Celý blog jste vlastně napsala kvůli střídavce, jen jste si špatně vybrala celebritu.

8 3
možnosti
Foto

Já si žádnou "celerbritu" nevybírala, žblebty byly takto "vrženy" totiž vyřčeny a vybrány čtenáři do ankety. Myslím si, že pro Kryšpína by bylo lepší, kdyby se o něj místo chůvy mohl starat táta, vy říkáte, že on ani nechce, já si zase myslím, že i kdyby na krásně chtěl a stavěl se na hlavu, tak mu to nebude nic platné - stajně jako spoustě méně slavných tatínků... No a pustit na veřejnost informaci, že kluk říká "táto" dědovi - to vám přijde jako přirozené... a paní Žilkové bude říkat mámo? Nebo té chůvě?

2 8
možnosti
SW

No a? Male dite ma byt u matky, pokud matka neni vyjimecna desiva osoba, u ktere by dite trpelo. Stridava pece vazne neni naplast na vsechny spory, stridava pece je absolutne nevhodna pro malinke dite a rozhodne skodi detem, dela dobre nekterym rodicum, kteri maji pocit, ze neselhali po rozvodu, ale pravda je jinde.Vsem dospelym, kteri tak horuji pro stridavou peci, bych doporucila, aby si ji zkusili, udelat si dva domovy a porad se stehovat. Ono to unavi a narusi to psyche, u citlivych deti je to tragedie.

7 4
možnosti
Foto

Takový pokus by neměl žádný smysl, dospělí nejsou děti!  Někteří bohužel už i dávno zapomněli, co to obnáší, být dítětem... Nebo možná někteří neměli sami štěstí na harmonickou rodinu. Proto si myslí, že chybějícího rodiče nahradí čímkoliv jiným, např. 1 postelí... nebo chůvou... nebo drahým dárkem... Ale nedávno jsem četla krásné vyznání dospělé ženy, která měla střídavou péči v době, kdy toto uspořádání ještě snad nikdo ani neznal:" Tatínek

bohužel před lety zemřel, ale já vím, že mi dal všechno co mohl, a

vždycky bude mít v mém srdci obrovský kus místa. Zkuste prosím dát svým

dětem to necenější, a to jsou oba rodiče, nic není v jejich životě

důležitější. Sama bych dnes jela za svým tátou stovky kilometrů, spala

třeba v deseti postelích, jenom abych mohla být s ním..."

2 9
možnosti
Foto

Nechci si stěžovat, v životě mě potkalo trochu smůly, ale hodně štěstí. A mezi to štěstí patřilo i to, že matka mojí nejmladší dcery (1992) nedělala s péčí o dítě po rozvodu (1996) absolutně žádné potíže.

Dnes je dcera dospělá, má dobrou práci a i naše vztahy jsou dobré, i když na mejdany se už nezveme. To bylo jen zpočátku, po rozvodu.

7 2
možnosti
PK

Nejspíš jste se nechoval jako trdlo a též jste bejvalce nedělal "potíže", to se pak dá vyřešit vše ;-)

8 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy